13cm 2-weg hoge kwaliteit luidsprekerset universeel  winparts

13cm 2-weg hoge kwaliteit luidsprekerset universeel

Caliber CSM13B 2-weg spatwater bestendige speaker set in het zwart Deze fraaie en hoogwaardige spatwater bestendige coaxiale luidsprekers zijn uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis, op een boot, in de tuin, of bij het bubbelbad of whirlpool. Ze zijn ideaal voor gebruik in de badkamer, terwijl het stijlvolle design, fraaie grill patroon en de zwarte kleur ook prima geschikt voor andere toepassingen binnenshuis. Ze worden geleverd als een speaker set van 2 stuks en leveren 120W max. (40W RMS). Het frequentiebereik is 85Hz tot 20kHz, impedantie is 4 ohm en de gevoeligheid is 86 dB/W/m. De speaker montage ruimte heeft een diameter van 112mm en diepte 47mm. Ook verkrijgbaar in wit (CSM13). • Freq. bereik: 85Hz - 20kHz • Spatwaterdicht Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 45.77

Bekijken in de winkel »


13cm 2-weg hoge kwaliteit luidsprekerset universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.