Ac 12/24v 2400/1200ca propulstation met oplaadstation voor universeel  winparts

Ac 12/24v 2400/1200ca propulstation met oplaadstation voor universeel

Sonic startbooster zijn professionele startboosters die bestemd zijn voor het opstarten van diverse voertuigen, die om wat voor reden dan ook een te lage batterijspanning hebben. Het sleutelwoord is ampères, dit bepaald de kracht van de startbooster. Onze lichtste uitvoering heeft al een vermogen van 700 Cranking ampère. Cranking ampère houd in het aantal ampère wat gedurende 10 sec. bij kamertemperatuur geleverd wordt bij een spanning van 9 Volt. Kort gezegd dit is de constante stroom welke geleverd kan worden gedurende een bepaalde tijd. Bij veel concurrerende boosters wordt er gesproken over piek ampère, dit is de maximale stroom die de booster zou kunnen leveren bij 12 Volt. Deze piekstroom is absoluut niet beschikbaar tijdens het starten. Ter vergelijk als er een piekstroom van 1000 ampère wordt aangegeven is dit ongeveer 350 Cranking ampère.. Sonic boosters worden opgebouwd van de beste componenten om kracht en betrouwbaarheid aan hun gebruikers te verzekeren. Ze voorzien een maximum vermogen voor het opstarten met de vereiste veiligheid. De kabels zijn dubbel geïsoleerd, hebben een optimale lengte en zijn extreem soepel. De batterij/accu zijn van puur lood en zijn gemaakt om bijna onmiddellijk de maximale stroomsterkte te leveren. De gebogen klemmen zijn ergonomisch gevormd en volledig geïsoleerd. De 12V/24V boosters zijn voorzien van een stekker op de achterzijde waarmee de keuze 12V of 24V gemaakt wordt, dit zorgt voor een optimale verbinding en dus een langere levensduur. Sonic boosters zijn gemaakt voor professioneel gebruik "een echte krachtpatser PROPULSTATION Voldoet aan alle bovenstaande eigenschappen met als bijkomend voordeel dat de Propulstation een "smart Booster is, dit houd in dat de ingebouwde elektronica de startstroom afregelt aan de hand van de toestand van de op te starten accu. Tevens wordt de Propulstation geleverd met een wandhouder waarin tevens zijn laad unit zit verwerkt. Dus ophangen is laden, hierdoor heeft de accu van de propulstation een langere levensduur (tot wel 3 maal). De Propulstation is leverbaar in verschillende uitvoeringen voor zowel vaste als mobiele uitvoering Inclusief wandhouder/lader werkplaats Geïntegreerd werklicht: Nee Accutype: 12/24 V Toepassing: Startbooster Dikte kabel: 50 mm² Cranking ampère: 2400/1200CA Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 4495.03

Bekijken in de winkel »


Ac 12/24v 2400/1200ca propulstation met oplaadstation voor universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.