Achteruitrijdradar met display en 4 sensoren universeel  winparts

Achteruitrijdradar met display en 4 sensoren universeel

Moeite met parkeren? Maak het jezelf gemakkelijk. Installeer achteruitrijsensoren! Dit SPY systeem werkt met vier sensoren die aan de achterzijde van de auto worden geïnstalleerd. Het LED display geeft precies aan hoeveel meter je van obstakels bent verwijderd en aan welke kant deze zich bevinden. Met geluidssignalering wordt je bovendien extra alert gehouden. Simpel, veilig en betrouwbaar! De achteruitrijsensoren kunnen worden overgespoten in een gewenste andere kleur. Detectie van objecten van 2.5 - 0.2 meter. Systeem wordt geactiveerd wanneer de auto in de achteruit wordt gezet. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 66.45

Bekijken in de winkel »


Achteruitrijdradar met display en 4 sensoren universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.