Achteruitrijdradar upgrade systeem met camera en 4 sensoren universeel  winparts

Achteruitrijdradar upgrade systeem met camera en 4 sensoren universeel

Achteruitrijsensoren met achteruitrijcamera upgrade kit Upgrade kit voor de originele, al geïnstalleerde monitor of DVD speler met achteruitrijcamera aansluiting. Geen tweede monitor meer nodig. Economisch verantwoorde keuze. Bespaart bovendien de nodige ruimte. -Systeem wordt automatische ingeschakeld wanneer de versnelling in de achteruit wordt gezet en geeft een afstandsindicatie voor obstakels. Tevens zichtbaar op het beeldscherm. -Systeem analyseert de 4 achteruitrijsensoren en geeft een waarschuwingsmelding op de display als een sensor niet werkt. -Alle achteruitrijsensoren zijn uitvoerig getest en goedgekeurd op slijtage. -Stoort geen andere elektronische signalen in de auto. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 103.55

Bekijken in de winkel »


Achteruitrijdradar upgrade systeem met camera en 4 sensoren universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.