Aluminium rack 2,2m x 1,25m volkswagen caddy iii bestelwagen (2ka, 2kh, 2ca, 2ch)  winparts

Aluminium rack 2,2m x 1,25m volkswagen caddy iii bestelwagen (2ka, 2kh, 2ca, 2ch)

Rhino's nieuwe generatie imperialen is gemaakt om te presteren. Het Aluminium Rack is zorgvuldig ontwikkeld en gefabriceerd van zeer robuust en licht aluminium. Hij is 25% lichter dan een stalen uitvoering, maar net zo sterk, corrosiebestendig en duurzaam terwijl het eigentijdse ontwerp het uiterlijk van uw bedrijfsvoertuig ten goede komt. - Snelle en eenvoudige montage - Aërodynamische dwarsdragers verminderen windgeruis en luchtweerstand - Wordt compleet geleverd met een geïntegreerde roestvrijstalen laadroller over de volle breedte die met antitril- en composiet-verbindingsstukken snel bevestigd kan worden. - Gemaakt van geanodiseerd aluminium - Composiet-verbindingsstukken zorgen voor slijtvastheid en een lange levensduur. - TÜV gekeurd en Crash getest Afmetingen: 2.2m lang x 1.25m breed Type achterdeur: Dubbele Deuren Wielbasis: L1 Dakhoogte: H1 o.a. geschikt voor VOLKSWAGEN CADDY III Bestelwagen (2KA, 2KH, 2CA, 2CH).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 614.92

Bekijken in de winkel »


Aluminium rack 2,2m x 1,25m volkswagen caddy iii bestelwagen (2ka, 2kh, 2ca, 2ch) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.