Aluminium rack 2,8m x 1,6m nissan primastar bestelwagen (x83)  winparts

Aluminium rack 2,8m x 1,6m nissan primastar bestelwagen (x83)

2.8m lang x 1.6m breed Rhino's nieuwe generatie imperialen is gemaakt om te presteren. Het Aluminium Rack is zorgvuldig ontwikkeld en gefabriceerd van zeer robuust en licht aluminium. Hij is 25% lichter dan een stalen uitvoering, maar net zo sterk, corrosiebestendig en duurzaam terwijl het eigentijdse ontwerp het uiterlijk van uw bedrijfsvoertuig ten goede komt. - Snelle en eenvoudige montage - Aërodynamische dwarsdragers verminderen windgeruis en luchtweerstand - Wordt compleet geleverd met een geïntegreerde roestvrijstalen laadroller over de volle breedte die met antitril- en composiet-verbindingsstukken snel bevestigd kan worden. - Gemaakt van geanodiseerd aluminium - Composiet-verbindingsstukken zorgen voor slijtvastheid en een lange levensduur. - TÜV gekeurd en Crash getest- TÜV-gekeurd en Crash getest Dakhoogte: H1 Wielbasis: L1 Type achterdeur: Achterklep Afmetingen: 2.8m lang x 1.6m breed o.a. geschikt voor NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 828.37

Bekijken in de winkel »


Aluminium rack 2,8m x 1,6m nissan primastar bestelwagen (x83) koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.