Ap schroefset skoda yeti fwd 8/2009- veerpoot diam. 50mm universeel  winparts

Ap schroefset skoda yeti fwd 8/2009- veerpoot diam. 50mm universeel

AP is een van de topmerken in de sport-onderstellen, dat staat voor kwaliteit tegen de beste prijs. De AP schroefsets worden geproduceerd in Duitsland en beschikken over een TÜV-certificering. Ze zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen die zorgen voor een boost van de bestuurbaarheid van de auto. Gegarandeerde veiligheid en rij plezier met deze AP schroefsets. De schroefsets bestaan uit Zinc Plated Anti-corrosie delen en de veren poedercoating in blauw zorgt voor een sportieve look. Bij veelal alle auto's zijn de schroefsets van AP in hoogte verstelbaar, zowel voor als achter. Let wel op dat niet alle sets aan de achteras verstelbaar zijn, dit ligt aan de constructie van de auto zelf. Vul uw kenteken of automodel in om te kijken welke geschikt zijn voor uw auto. De opgegeven verlaging in mm is de TÜV geteste verlaging. In de praktijk kunnen ze nog een aantal mm lager, echter is dit niet APK toegestaan. De AP schroefsets hebben de volgende voordelen: Verstelbaar in hoogte 2 jaar garantie TÜV gekeurd Hoge kwaliteit Instant boost bestuurbaarheid Merk Model Bouwjaar Verlaging voor Verlaging achter Aslast voor Aslast achter Opmerking (zie PDF) SKODA Yeti: (5L), FWD, veerpoot diameter Ø 50mm 08/09- 45-85 45-85 -1110 -1160 10 Veer Kleur: Blauw Materiaal: Gegalvaniseerd Staal Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 627.20

Bekijken in de winkel »


Ap schroefset skoda yeti fwd 8/2009- veerpoot diam. 50mm universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.