Armsteun volkswagen passat 3c 2005- volkswagen passat variant (3c5)  winparts

Armsteun volkswagen passat 3c 2005- volkswagen passat variant (3c5)

Pasvorm armsteun Eenvoudige montage Meer comfort Opklapbaar naar boven Handig opbergvak Binnenzijde bekleed TÜV gecertificeerd Armsteun Volkswagen Passat 3C 2005- Ook altijd iets kwijt in de auto of last van een vermoeide arm? Dan kan daar nu een einde aan komen door een armsteun. Plaats de armsteun in de auto en vergroot het comfort. Naast comfort ook handig bij het opbergen van kleingeld, USB sticks, zonnebrillen, sleutels en andere kleine dingen. Montage: Gemakkelijk te installeren door met een stift 4 puntjes op de console te zetten en op deze plekken 4 gaatjes te boren van Ø 3mm (doorsnede). Hierna de bijgeleverde schroeven in de 4 gaatjes draaien met een schroevendraaier. Tevens ook weer eenvoudig te verwijderen. Wenst u hulp met het bestellen van de juiste armsteun? Vraag het onze klantenservice o.a. geschikt voor VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 87.03

Bekijken in de winkel »


Armsteun volkswagen passat 3c 2005- volkswagen passat variant (3c5) koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.