Autoglym aqua-dry (synthetic) universeel  winparts

Autoglym aqua-dry (synthetic) universeel

Autoglym Aqua-Dry is een synthetisch leer met een unieke structuur die beter dan de natuurlijke zemen werkt. Het is super absorberend, makkelijk uit te wringen, sneller in het gebruik, duurzamer en minder duur. Regelmatig wassen van de auto met Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner, gevolgd door een snelle veeg met de Aqua-Dry, behoudt de gladde glanzende afwerking bijgebracht door Autoglym Super Resin Polish. Het geeft ook extra helder glanzende ruiten. Bewaar de Aqua Dry vochtig of droog in het bijgeleverde doosje. Inhoud: 1 stuk Soort: Zeem Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 17.24

Bekijken in de winkel »


Autoglym aqua-dry (synthetic) universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.