Autoglym car glass polish 325ml universeel  winparts

Autoglym car glass polish 325ml universeel

Zelfs een schoon en gepolijst voertuig kan niet echt schitteren totdat u de ramen ook reinigt. Meestal de minst leuke schoonmaak taak, maar voorruiten en ramen zijn gemakkelijk te reinigen met Autoglym Car Glass Polish. Geweldig voor ruiten, spiegels en koplampen. Het bevat gespecialiseerde reinigings-en poetsmiddelen elementen die snel en gemakkelijk alle gangbare verontreinigingen verwijderen, waardoor een kristalheldere finish ontstaat. Gebruik voor binnen en buiten. Bij gebruik in combinatie met Autoglym Screen Wash zorgt het voor een vlekvrije afwerking en bevordert het de ruitenwisser werking. Toepassing: Glasreiniger Inhoud: 325 ml Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 9.71

Bekijken in de winkel »


Autoglym car glass polish 325ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.