Autoglym fabric hood set 2 x 500ml universeel  winparts

Autoglym fabric hood set 2 x 500ml universeel

Het uiterlijk en het plezier van het bezitten van een sportieve cabriolet kan worden verpest doordat de kap vuil en water absorberend te wordt. Autoglym heeft een eenvoudig te gebruiken tweedelige onderhoudskit ontwikkelt om uw cabrioletkap schoon te maken en te beschermen. Fabric Hood Cleaner Reinigt, verfrist en revitaliseert het uiterlijk van uw cabrioletkap door het verwijderen van vuil, vlekken en atmosferische vervuiling. Fabric Hood Protector Maakt uw cabrioletkap waterafstotend en beschermt en onderhoud het uiterlijk. Het gaat het effect van waterabsorptie en oppervlaktevervuiling tegen. Houd uw cabrioletkap glanzend en waterdicht met de Autoglym Fabric Hood Set! Soort: Spray Inclusief: Spons Inhoud: 2 x 500 ml Toepassing: Cabriodak reiniger Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 42.73

Bekijken in de winkel »


Autoglym fabric hood set 2 x 500ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.