Autoglym hi-tech finishing cloth 40x40cm universeel  winparts

Autoglym hi-tech finishing cloth 40x40cm universeel

De Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth zorgt ervoor dat u na het reinigen en polijsten de perfecte finish krijgt. Het unieke microvezel materiaal helpt enorm in het bereiken van een perfecte glans op uw autolak. Uitstekend absorptievermogen gecombineerd met een zeer gladde stof maakt het reinigen en polijsten nog makkelijker. De doek kan gewassen en hergebruikt worden. De Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth geeft je auto weer een glanzende look! Soort: Microvezeldoek Inhoud: 40 x 40 cm Inhoud: 1 stuk Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 13.01

Bekijken in de winkel »


Autoglym hi-tech finishing cloth 40x40cm universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.