Autoglym leather care balm 500 cc universeel  winparts

Autoglym leather care balm 500 cc universeel

Autoglym Leather Care Balm is een zorgvuldig samengestelde emulsie die zepen, natuurlijke oliën en polymere oppervlakte impregneermiddelen bevat. Deze voeden, hydrateren en bieden bescherming tegen vlekken op het leer. Als u uw leer met dit middel regelmatig een lichte behandeling geeft zal de natuurlijke uitstraling van het leer in stand blijven. Een extra voordeel is dat vocht en nieuwe vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Dit komt door een extra laagje dat het middel aanbrengt op het leer. Autoglym Leather Care Balm is een voedend en beschermend middel voor het gebruik op schoon of gereinigd leer. Zo blijft de kwaliteit van het leer langer mooi. Soort: crème Inhoud: 500ml Toepassing: Leer Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 18.39

Bekijken in de winkel »


Autoglym leather care balm 500 cc universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.