Autoglym odour eliminator 500 ml universeel  winparts

Autoglym odour eliminator 500 ml universeel

Het gebruik van een luchtverfrisser kan vaak vervelende geuren maskeren, maar zal veelvuldig gebruikt moeten worden om effect te blijven hebben. Om hardnekkige blijvende geuren te laten verdwijnen heeft u een meer gerichte oplossing nodig. De geavanceerde geur controle formule in de Autoglym Odour Eliminator verfrist en parfumeert de lucht niet, het elimineert de vieze geuren volledig en laat een fris ruikend interieur achter. Soort: Spray Toepassing: Multireinigers Inhoud: 500ml Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 13.59

Bekijken in de winkel »


Autoglym odour eliminator 500 ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.