Autoglym rapid detailer 500 ml universeel  winparts

Autoglym rapid detailer 500 ml universeel

De Autoglym Rapid Detailer verwijdert alle vlekken en stof van de lak van uw auto. Dit tweeledig doel product kan elke dag gebruikt tijdens het wassen of om stof en vingerafdrukken te verwijderen. Ook kunt u dagen na het wassen en/of waxen vlekken en stof verwijderen. Door de structuur van de doek zal de doek alleen de viezigheid meenemen en niet de wax van uw auto. De Autoglym Rapid Detailer is ook ontworpen om te worden gebruikt als smeermiddel in combinatie met de Autoglym Surface Detailing Clay Bar. Houd uw auto schoon en glanzend met de Autoglym Rapid Detailer! Inhoud: 500 ml Toepassing: Multireinigers Soort: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 15.35

Bekijken in de winkel »


Autoglym rapid detailer 500 ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.