Autoglym super resin polish 500ml universeel  winparts

Autoglym super resin polish 500ml universeel

Autoglym Super Resin Polish zorgt voor een uitzonderlijk hoge glans op alle soorten en kleuren van autolak. Het is een lakbehandeling voor alle soorten autolakken inclusief metallic - en blanke lakken.  Super Resin Polish is eenvoudig te gebruiken en bevat gespecialiseerde emulgatoren en conditioners om zacht te reinigen en de conditie van de autolak te behouden. De laag gewicht moleculaire harsen verharden en binden met de autolak.  Dit middel geeft een uitzonderlijke bescherming en een perfect cosmetisch effect. De autolak die u behandelt met de Autoglym Super Resin Polish zijn zeer goed bestand tegen aantasting van de milieuverontreinigende stoffen en de weersomstandigheden waaronder Uv-licht. Soort: crème Toepassing: Polish Inhoud: 500 ml Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 16.15

Bekijken in de winkel »


Autoglym super resin polish 500ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.