Autostyle verlagingsveren opel insignia sport tourer 1.6/1.8 2014- 30/25mm universeel  winparts

Autostyle verlagingsveren opel insignia sport tourer 1.6/1.8 2014- 30/25mm universeel

epoxy gecoat progressieve veer sportieve wegligging behoud van comfort 2 jaar garantie Autostyle verlagingsveren hebben een progressieve veerconstante. Bij een lineaire veer zakt de veer altijd een bepaalde afstand in bij een bepaald gewicht, bij een progressieve veer is dit niet zo. De veer wordt steeds stugger naarmate hij verder in veert. Zo behaal je een betere wegligging en comfort. De verlagingsveren zijn voorzien van een epoxy coating om het product langdurig te beschermen tegen corrosie. Na inbouw van de verlagingsveren voel je gelijk de verbeterde en sportievere wegligging. Je auto rijdt gebalanceerd, reageert beter in de bochten en ziet er ook nog eens veel sportiever uit. Montage: Bij de verlagingsset zit een gebruiksaanwijzing en op YouTube kun je talloze instructiefilmpjes vinden. Mocht je toch hulp willen hebben bij het installeren van jouw verlagingsset dan kunt je altijd naar een van onze montagepartners gaan. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 141.55

Bekijken in de winkel »


Autostyle verlagingsveren opel insignia sport tourer 1.6/1.8 2014- 30/25mm universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.