Banden reparatieset 45dlg. universeel  winparts

Banden reparatieset 45dlg. universeel

Deze set bestaat uit een ruimer, montagedoorn, 2x inbus stiftsleutel 3 mm, montagevet en 40 reparatiekoortjes. Instructies: 1. Verwijder het object wat de lekke band heeft veroorzaakt. Maak met de bijgeleverde ruimer het gat schoon door de ruimer een aantal maar op en neer te bewegen. 2. Neem een reparatiekoort uit de verpakking en plaats deze door het oog van de montagedoorn. 3. Steek nu de montagedoorn met het reparatiekoort in het gat en druk deze ongeveer 2/3 van de lengte van de montagedoorn door. 4. Trek dan de montagedoorn met een snelle beweging naar buiten. 5. Knip het overtollige reparatiekoort af en breng de band weer op spanning (hiervoor kunt u een 12V compressor of bandenpomp gebruiken). Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 20.57

Bekijken in de winkel »


Banden reparatieset 45dlg. universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.