Bluetooth car kit met gps ontvanger voor de iphone universeel  winparts

Bluetooth car kit met gps ontvanger voor de iphone universeel

HandsFree Pro Bluetooth Handsfree houder voor Apple ® iPhone 3G, 3GS, 4 2 Watt speaker voor optimaal geluid tijdens de navigatie en het handsfree bellen. Met geïntegreerde SiRF Star III antenne voor het versterken van de GPS ontvangst. De handige knop aan de onderkant van de houder maakt het bellen en ophangen een stuk eenvoudiger. De houder wordt aangesloten op de sigaretten aansluiting in de auto. Inclusief 2 meter stroomkabel en micro USB kabel. De houder heeft ook een aansluiting voor een externe microfoon. De volume knoppen en de bluetooth aan/uit knop bevinden zich aan de zijkant van de houder. Eenvoudig met de zuignap aan te sluiten op het raam of andere gladde oppervlakken. Het handige draaimechanisme zorgt voor een perfecte kijkhoek. De draaihoek van 360 graden en de kantelhoek van 60 graden zorgen dat het beeld altijd zichtbaar is. Het speciale design van de houder voorkomt dat knoppen van het apparaat worden geblokkeerd. Met de extra CONECTOR adapter ook eenvoudig vast te maken op het dashboard. apparaat: iPhone Montage: Zuignap Montage: clips Toepassing: laden Toepassing: handsfree Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 155.18

Bekijken in de winkel »


Bluetooth car kit met gps ontvanger voor de iphone universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.