Bosal tourer e-bike fietsendrager universeel  winparts

Bosal tourer e-bike fietsendrager universeel

De Bosal Tourer E-bike De Bosal Tourer E-bike is een van de toppers van Bosal. Deze fietsendrager is compact, gebruiksvriendelijk en een opklapbare fietsendrager geschikt voor 2 fietsen. Deze fietsendrager beschikt over een aluminium frame waardoor het maximale draaggewicht van deze drager 60 kg is, en dus zeer geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. Naast elektrische fietsen is deze drager uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. De Bosal Tourer E-bike is vergelijkbaar met de Pro-User Diamant en een uitstekend alternatief. De Pro-User Diamant komt al jaren als beste uit de test bij onder anderen de Consumentenbond (2014, 2015 en 2016) en ANWB. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Bosal Tourer E-bike is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de Bosal Tourer E-bike geschikt voor elke trekhaak. Volledig inklapbaar! De Bosal Tourer is volledig inklapbaar. Wanneer u de drager niet gebruikt kunt u deze gemakkelijk in klappen tot een klein pakket. Hierdoor is hij makkelijk op te slaan en handig om te vervoeren in de kofferbak. U krijgt er ook een GRATIS opberghoes om de fietsendrager schoon en veilig op te bergen. Daarnaast krijgt u er ook nog een GRATIS luxe fietspomp bij. De perfecte deal! Gemakkelijk te monteren! De montage van deze fietsendrager op de trekhaak is zeer eenvoudig. Deze drager beschikt over een snelsluiting met hefboom en is snel gemonteerd achter op de auto. Met een optionele oprijgoot (artikel 0158516) kunt u de fietsen gemakkelijk op de fietsendrager rijden. Dit scheelt zwaar tillen, helemaal bij elektrische fietsen. Waarom de Bosal Tourer E-bike? Eenvoudige en veilige bevestiging van de fietsenKantelbaar en opklapbaar2 jaar garantieGratis opberghoes, fietsenpomp en spanbandenMultifunctionele stekker (7/13-polig)Anti-diefstal beveiliging / Afsluitbaar met slotDirect te gebruiken, volledig afgemonteerdInclusief mist en achteruitrijlicht 50 x 70 x 22 cm (ingeklapt)  ANWB 2016 Rijtest "Stabiel. De fietsen staan stil op de drager, dankzij de instelbare goten en wielhouders zijn de wielen zeer goed te verankeren. " Montage **** Gebruiksgemak **** Stabiliteit **** Gewicht *** Prijs/kwaliteit **** Afmetingen: 145 x 67 x 58 cm Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 60 kg Afmetingen (ingeklapt): 50 x 70 x 22 cm Inklapbaar: Ja Materiaal: Aluminium, Staal Garantie: 2 jaar Bevestiging fiets: Frame Achteruitrijlicht: Ja Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbikes Geschikt voor framematen: 20 - 80 mm Kantelfunctie: Handbediening Kantelbaar: Ja Mistlicht: Ja, mistachterlicht Opbergtas: Ja Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 22 cm Max breedte fietsband: 5 cm Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Aantal fietsen: 2 Afsluitbaar: Afsluitbaar Gewicht (kg): 18 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 269.00

Bekijken in de winkel »


Bosal tourer e-bike fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.