Bosal traveller iii fietsendrager universeel  winparts

Bosal traveller iii fietsendrager universeel

De Bosal Traveller III De Bosal Traveller III is een fietsendrager die valt in de categorie 'klein maar fijn'. Deze compacte drager is geschikt voor het dragen van 3 fietsen. Deze drager heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg en is geschikt voor zowel de elektrische fiets als de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike. Let op, deze drager kan maximaal 2 elektrische fietsendrager. Dit vanwege het zwaardere gewicht van de elektrische fiets. Zowel 7 en 13 polige aansluiting! De Traveller III is uitgerust met een gecombineerde 7 en 13-polige stekker aansluiting. Door deze functie is de drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Deze drager beschikt naast een achterlicht ook over mistachterlichten en achteruitrijverlichting. Door deze functie is deze drager geschikt voor nagenoeg alle auto's. Inklapbaar en kantelbaar! De Bosal Traveller III is zowel inklapbaar als kantelbaar. Deze drager is eenvoudig te kantelen door middel van een handig voetpedaal. Door deze functie is de kofferbak bereikbaar, ook wanneer de fietsen al op de drager staan. Daarnaast is de Traveller III ook volledig inklapbaar. U kunt deze drager inklappen tot een klein pakket die gemakkelijk op te bergen. Ook krijgt u er nu een GRATIS opbergtas bij, zodat u de drager schoon en veilig kan opbergen. Gemakkelijk te monteren! Deze drager is zeer eenvoudig te monteren en te demonteren. U kunt de fietsendrager eenvoudig monteren dankzij het gemakkelijke Click & Go systeem. Zet de drager op de kop van de trekhaak, haal de hefboom over en de Traveller III is stevig bevestigd op de trekhaak. Wanneer u liever niet uw fietsen tilt, kunt u er voor kiezen om een oprijgoot* als optie bij te bestellen. Met deze goot rijdt u uw fietsen simpelweg op de fietsendrager. * Mee bestel tip: Opklapbare E-bike oprijgoot Bosal (artikel: 0471154) Waarom de Bosal Traveller III? Afsluitbaar met slotDraagvermogen 60 kg2 jaar garantieSnelkoppeling op trekhaakKantelbaar door handig voetpedaalAluminium wielgoot met snel bevestigingGratis opbergtasDirect te gebruiken volledig afgemonteerd Multifunctionele stekker (7/13-polig) Mistlicht: Ja, mistachterlicht Opbergtas: Ja Afsluitbaar: ja met slot Geschikt voor framematen: 20 - 80 mm Kantelfunctie: Voetbediening Kantelbaar: Ja Gewicht drager: 21 kg Afstand tussen fietsen: 22 cm Montage op trekhaak: Hefboom Max breedte fietsband: 5,5 cm Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Afmetingen: 54 x 115 x 67 cm Aantal fietsen: 3 Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 60 kg Montage: Trekhaak Inklapbaar: Ja Afmetingen (ingeklapt): 54 x 29 x 67 cm Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 2 jaar Bevestiging fiets: Frame Materiaal: Aluminium Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 399.00

Bekijken in de winkel »


Bosal traveller iii fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.