Bucket + grit guard ø264mm universeel  winparts

Bucket + grit guard ø264mm universeel

Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard helpt dit voorkomen. De Grit Guard (diameter 264mm) kan simpelweg op de bodem van de emmer geplaatst worden. Telkens als u uw Wash Mitt door de emmer haalt voor meer sop, wrijft u deze ook tegen de Grit Guard. Dit helpt het vuil te verwijderen en bovendien zorgt de Grit Guard ervoor dat het vuil op de bodem van de emmer blijft. Aantal: 1 Diameter: 264 mm Inhoud: 15 liter Inclusief: Grit Guard Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 28.50

Bekijken in de winkel »


Bucket + grit guard ø264mm universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.