Castrol syntrans transaxle 75w-90 1l 1502fd universeel  winparts

Castrol syntrans transaxle 75w-90 1l 1502fd universeel

Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 1L Artikelnummer: 1502FD Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 is een volsynthetische 75W-90 transmissieolie ontwikkeld om een verhoogd EP prestatievermogen te bekomen in vergelijking met een conventionele GL-4 transmissievloeistof in combinatie met synchronisatie compatibiliteit Goedgekeurd volgens norm VW 505.50 en geschikt voor het gebruik in transaxles, manuele versnellingsbakken, transfertbakken en achterbruggen waarvoor een API GL4 smeermiddel gespecificeerd wordt. Voordelen: Uitstekende anti slijtage /EP en synchronisatie prestaties , ideaal voor het gebruik in transaxles.Betere bescherming met een langere levensduur en prestatieniveau van de transmssie tot gevolg.Uitstekende schakel prestaties vooral bij lagere temperaturen met een verhoogd rijcomfort tot gevolg.De lage temperatuursvloeibaarheid verbetert de bescherming tegen slijtage bij koude start en biedt een brandstofbesparingspotentieel.De operationele temperatuursreductie verlengt de levensduur van de olie en de componenten en zorgt vooreen efficiënter brandstofgebruik / verminderde emissies.De zeer hoge temperatuur stabiliteit zorgt voor een uitstekende zuiverheid van de transmissie met verlengde levensduur van de olie en de componenten in de transmissie. Product prestatie claims API GL-4+VW 501.50 Specificatie: 75W90 Inhoud: 1 liter Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 16.75

Bekijken in de winkel »


Castrol syntrans transaxle 75w-90 1l 1502fd universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.