Cockpitspray superbescherming glanzend - 400ml universeel  winparts

Cockpitspray superbescherming glanzend - 400ml universeel

Smash Cockpit Spray Superbescherming Glanzend. Met de speciale formule zonder gas en met neutrale basisbestanddelen, maakt dit product uw dashboard schoon en beschermt hem. Ideaal voor de nieuwste materialen. Ideaal voor plastic, kunstleer, rubber, hout en blinkende oppervlakten. Het product brengt een antistatische beschermingsfilm aan die stof, water en elk soort vuiligheid verwijdert. Voorkomt mogelijke vegen en krasjes. Met zijn subtiel parfum, laat het een zachte, frisse geur na in uw wagen. Toepassing: Cockpit Inhoud: 400ml Soort: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 7.45

Bekijken in de winkel »


Cockpitspray superbescherming glanzend - 400ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.