Cover-it dakkoffer tassenset universeel  winparts

Cover-it dakkoffer tassenset universeel

Set van 4 tassenDichte PVC bodem met coating 1x 60x42x27/23 Neus tas3x 60x32x30lichtgewichtSpatwaterdichtStevige ritsenInclusief Schouderriem Dakkoffer tassenset is de ideale link tussen uw bagage en de dakkoffer. Door de speciale "neustas" kunt u de dakkoffer geheel gebruiken. U past eenvoudig het aantal tassen aan de behoefte en ruimte van uw dakkoffer. Naast een perfect-fit in uw dakkoffer kunt u de stevige tassen voor elke vrijetijdsbesteding inzetten. Makkelijk te organiseren, elke tas heeft 1 hoofdvak en 2 zijvakken Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 99.00

Bekijken in de winkel »


Cover-it dakkoffer tassenset universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.