Cykell just click 4 fietsendrager universeel  winparts

Cykell just click 4 fietsendrager universeel

De Cykell Just Click 4 De Cykell Just Click 4 is een fietsendrager die geschikt is voor het dragen van maar liefst 4 fietsen. Met een maximaal draaggewicht van 60 kg is deze Just Click geschikt voor elektrische fietsen. Uiteraard is deze fietsendrager ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Let op: de 4e wielgoot is niet geschikt voor elektrische fietsen. De Cykell Just Click 4 beschikt over uitschuifbare verlichting en wielgoten. Hierdoor is de breedte aan te passen en vrijwel geschikt voor alle soorten fietsen. Cykell is uniek door de afneembare grijparmen waardoor de fiets altijd in de juiste positie kan worden vast gezet. Ook passen er afwijkende frames op de drager. Zowel 7 en 13-polige aansluiting! De Cykell Just Click 4 is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Naast een achterlicht, beschikt deze fietsendrager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht. Volledig inklapbaar en kantelbaar! De Cykell Just Click 4 is volledig opklapbaar. Zo kunt u de drager na gebruik in klappen tot een klein pakket en makkelijk opbergen. Daarnaast is de Just Click 4 ook kantelbaar door middel van de handige voetpedaal. Gemakkelijk te monteren! De naam zegt het eigenlijk al: Just click!  De Cykell hoort tot een nieuwe generatie fietsendragers dankzij het unieke Just Click koppelsysteem. Zodra de drager op de trekhaak wordt geplaatst, ziet u direct of hij goed vast zit. Als het balkje groen wordt zit de drager goed vast. Blijft het balkje rood, dan zit de drager nog niet goed vast. Waarom de Cykell Just Click 4? Draagvermogen 60 kg4 fietsenGeschikt voor elektrische fietsen7 en 13-poligMet beveiligingssloten Kantelbaar met voetpedaalInklapbaarUitschuifbare verlichting en wielgoten Aantal fietsen: 4 Afmetingen: Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 60 kg Montage: Trekhaak Afmetingen (ingeklapt): Inklapbaar: Ja Materiaal: Aluminium Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Achteruitrijlicht: Ja Bevestiging fiets: Frame Garantie: 5 jaar Max breedte fietsband: 6.5 cm Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Montage op trekhaak: Just Click Afstand tussen fietsen: 20 cm Gewicht drager: 19,8 kg Kantelbaar: Ja Kantelfunctie: Voetbediening Geschikt voor framematen: Opbergtas: Nee Afsluitbaar: ja met slot Mistlicht: Ja, mistachterlicht Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 790.00

Bekijken in de winkel »


Cykell just click 4 fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.