Cykell t2 fietsendrager universeel  winparts

Cykell t2 fietsendrager universeel

De Cykell T2 De Cykell 2 is een stevige aluminium fietsendrager die geschikt is voor het dragen van 2 fietsen. De fietsendrager beschikt over een draagvermogen van 60 KG en is dus geschikt voor elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Met een eigen gewicht van 17 kg is makkelijk te verplaatsen. Bovendien kunt u de hele fietsendrager, net als alle fietsen afzonderlijk afsluiten. Meer dan 2 fietsen vervoeren? Dan kunt u ook eens kijken bij de andere Cykell Just Click modellen. Deze zijn ook verkrijgbaar in de T3 (voor 3 fietsen) en de T4 (voor 4 fietsen) modellen. 13-polige aansluiting! De Cykell T2 is uitgerust met een 13-polige stekker aansluiting. Naast een achterlicht, beschikt deze fietsendrager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht. Neerklapbaar en kantelbaar! De Cykell T2 is niet volledig inklapbaar, maar de beugel van de fietsendrager is neerklapbaar. Hierdoor wordt de drager compacter en dus makkelijker op te bergen. Ook is de T2 kantelbaar door middel van voetbediening. De kantelfunctie zorgt er voor dat de kofferbak altijd toegankelijk blijft, ook wanneer de fietsen op de drager zijn gemonteerd. Gemakkelijk te monteren! De Cykell hoort tot een nieuwe generatie fietsendragers dankzij het unieke Just Click koppelsysteem. Zodra de drager op de trekhaak wordt geplaatst, ziet u direct of hij goed vast zit. Als het balkje groen wordt zit de drager goed vast. Blijft het balkje rood, dan zit de drager nog niet goed vast. Ook ideaal is dat u de drager met handige wieltjes makkelijk naar de auto kunt rollen. Waarom de Cykell T2? Eenvoudige en snelle bevestigingKantelbaar Inklapbaar2 jaar garantieDraagvermogen 60kg13- polige stekkerInclusief mist en achteruitrijlichtAfsluitbaar met slot Aantal fietsen: 2 Afmetingen: 100 x 77 x 58 cm Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Max gewicht: 60 kg Montage: Trekhaak Inklapbaar: Ja Afmetingen (ingeklapt): 100 x 77 x 29 cm Fietstype: Elektrische Fietsen, Normale Fietsen, Mountainbikes Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 5 jaar Materiaal: Aluminium Gewicht drager: 17 Kg Kantelbaar: Ja Kantelbaar: Ja Kantelfunctie: Voetbediening Geschikt voor framematen: ALLE Opbergtas: Ja, los verkrijgbaar Afsluitbaar: ja met slot Mistlicht: Ja, mistachterlicht Toepassing: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Montage fiets: Frame Max breedte fietsband: 6,5 cm Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 25 cm Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 599.00

Bekijken in de winkel »


Cykell t2 fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.