Dakdrager opberghoes cover-it universeel  winparts

Dakdrager opberghoes cover-it universeel

Dakdrager opberghoes Cover-it Voorkomt beschadigenUV bestendig en waterdicht PVC doekCompact opbergenOpbergvakje voor sleutelsHoud uw dakdragers compleetOok geschikt in combinatie met andere merken dakdragersGeschikt voor dakdragers met een max. lengte van 130cm Dakdragers houd u compleet en bergt u eenvoudig op in deze Cover-It bag. Je houd ze stof en krasvrij maar ook nog eens compleet! De tas is handig in het gebruik en makkelijk te verplaatsen door de handvaten. Naast het opberggemak dus erg goed voor het behouden van uw mooie dakdragers. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 19.95

Bekijken in de winkel »


Dakdrager opberghoes cover-it universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.