Dakhoes type premium 'indoor-use' - large audi tt (8n3)  winparts

Dakhoes type premium 'indoor-use' - large audi tt (8n3)

Inclusief opbergtas. Deze generatie CarCovers van ademend lichtgewicht elastisch katoen, houdt je auto schoon bij stalling onderdak. Voorzien van Quick Lock voor extra snelle montage. Voor buitengebruik adviseren wij de CarCover Dual. Denkt u er aub om als u een auto cq oldtimer voor langere tijd wegzet onder een CarCover, u deze toch regelmatig lucht om schimmelvorming te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van foutief gebruik, krassen o.i.d. o.a. geschikt voor AUDI TT (8N3).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 36.05

Bekijken in de winkel »


Dakhoes type premium 'indoor-use' - large audi tt (8n3) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.