Deep crystal step 1 paint cleaner a3016 universeel  winparts

Deep crystal step 1 paint cleaner a3016 universeel

Herstelt uw lak op een veilige manier. Deze gebruiksvriendelijke formule bereidt uw auto voor op het polijsten en waxen Deze niet-schurende lakreiniger verwijdert wegdekvervuiling, contaminatie, lichte vervaging, poetskringen en fijne krasjes om op een veilige manier beschadigde en doffe lak te herstellen. Verschil tussen Scratch X 2.0 en Paint Cleaner: ScratchX 2.0 is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van plaatselijke lichte krasjes. Deep Crystal Paint Cleaner verwijdert ook lichte swirls en krasjes maar is vooral bedoeld voor het grondig reinigen van de lak en het verwijderen van vervaging en oxidatie. Voor wat zwaardere swirls over de gehele auto adviseren we altijd Ultimate Compound zodat u verzekerd bent van een glanzend resultaat. ScratchX is daarnaast weer perfect om lokale krasjes snel te verwijderen. Soort: crème Inhoud: 473 ml Toepassing: Cleaner Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 14.58

Bekijken in de winkel »


Deep crystal step 1 paint cleaner a3016 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.