Desire merano h54 universeel  winparts

Desire merano h54 universeel

De Desire Merano is een solide, matzwarte stadsfiets; ideaal voor vervoer in de stad of naar school. Deze stoere fiets is voorzien van een degelijk stalen frame en kan dus tegen een stootje. De Merano beschikt over een 3-speed Sturmey Archer versnellingsnaaf met V-brake voor en remnaaf achter. De achterdrager is zowel voor kinderzitjes als bagage geschikt. De fiets wordt geleverd met een stabiele zijstandaard, zodat je de fiets overal netjes neer kunt zetten. Zonder ook maar enige concessie te doen ten opzichte van hun veiligheid of betrouwbaarheid, zijn de fietsen van Desire de uitkomst van de feedback die zij hebben ontvangen, gecombineerd met het streven naar innovatieve ontwerpen en verbeteringen. 10 jaar garantie*BetrouwbaarKwaliteitEigentijdse modellenStijlvolle Designs * Zie voorwaarden productsheet Remmen: terugtraprem en V-brake voor Materiaal: Staal Verlichting: batterij voor en achter Uitvoering: heren Kleur: mat zwart Type: Stadsfiets Framemaat: 54 Zadel: elastomeer Inch: 28 Levering: voorgemonteerd, afstellen vereist Versnellingen: Sturmey Archer 3 versnellingen Lichaamslengte: 175 - 185cm Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 329.00

Bekijken in de winkel »


Desire merano h54 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.