Desire torino mat zwart d53 universeel  winparts

Desire torino mat zwart d53 universeel

De Desire Torino is de ideale stadsfiets om snel en behendig jouw weg te vinden in de stad. Deze matzwarte stadsfiets is voorzien van een degelijk stalen frame, zodat de fiets tegen een stootje kan. Door de combinatie van de terugtraprem en LED verlichting voor en achter kun je jezelf op deze stadsfiets prima verplaatsen in de stad. De solide achterdrager is zowel voor kinderzitjes als bagage geschikt. De fiets wordt geleverd met een stabiele zijstandaard, zodat je de fiets overal neer kunt zetten. Zonder ook maar enige concessie te doen ten opzichte van hun veiligheid of betrouwbaarheid, zijn de fietsen van Desire de uitkomst van de feedback die zij hebben ontvangen, gecombineerd met het streven naar innovatieve ontwerpen en verbeteringen. 10 jaar garantie*BetrouwbaarKwaliteitEigentijdse modellenStijlvolle Desings * Zie voorwaarden productsheet Lichaamslengte: 170 - 180cm Versnellingen: geen Levering: voorgemonteerd, afstellen vereist Inch: 28 Zadel: elastomeer Framemaat: 53 Type: Stadsfiets Kleur: mat zwart Uitvoering: dames Verlichting: batterij voor en achter Materiaal: Staal Remmen: terugtraprem Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 259.00

Bekijken in de winkel »


Desire torino mat zwart d53 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.