Desire trento d53 universeel  winparts

Desire trento d53 universeel

De Desire Trento is de ideale schoolfiets: sterk en in een stoere matzwarte kleur inclusief voordrager. De Desire Trento heeft een degelijk stalen frame, zodat de fiets tegen een stootje kan. Dankzij de handige voordrager, gemonteerd op het balhoofd, neem je al jouw schoolboeken super makkelijk mee. Een mooie, stoere fiets met kenmerkende details, ideaal voor school! Zonder ook maar enige concessie te doen ten opzichte van hun veiligheid of betrouwbaarheid, zijn de fietsen van Desire de uitkomst van de feedback die zij hebben ontvangen, gecombineerd met het streven naar innovatieve ontwerpen en verbeteringen. 10 jaar garantie*BetrouwbaarKwaliteitEigentijdse modellenStijlvolle Designs * Zie voorwaarden product sheet Lichaamslengte: 170 - 180cm Versnellingen: geen Levering: voorgemonteerd, afstellen vereist Inch: 28 Zadel: selle royal Framemaat: 53 Type: Transportfiets Kleur: mat zwart Uitvoering: dames Verlichting: batterij voor en achter Materiaal: Staal Remmen: terugtraprem Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 269.00

Bekijken in de winkel »


Desire trento d53 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.