Disney racer sp universeel  winparts

Disney racer sp universeel

De Disney Racer SP is een autostoeltje voor de leeftijd van 0 tot 12 jaar (9-36 kg.). Het zitje wordt eenvoudig in de auto bevestigd met behulp van deaanwezige 3-punts autogordel.Het kindje wordt vastgezet d.m.v. het interne 5-punts tuigje (van 9-15 kg).Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken. Doordat het tuigje eenschouder onafhankelijk systeem heeft, is het kindje extra stevig vast te zetten.Vanaf 15 kilo kan het interne tuigje verwijderd worden en kan het zitje met kindin de auto vastgezet worden m.b.v de 3-punts autogordel.De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun zodat de autogordel optimaalingesteld kan worden t.o.v de schouderhoogte van het kindje (Vanaf 15 kilo).Daarnaast is het tuigje voorzien van gordelbeschermers. Leeftijdsgroep Groep 1+2+3Gewichtsklasse 9-36 KGLeeftijdsindicatie 1-12 jaarKeurmerk ECE R44/04Wijze van installatie 3-punts autogordelVerstelbare kuip NeeSlaapstand NeeIntern tuigje Ja, 5-punts tuigjeBekleding Afneembaar en wasbaarPlaatsing tegen rijrichting in NeePlaatsing met rijrichting mee JaGewicht zitje 4,55 KG.Afmetingen (B) x (L) x H) 45 x 50 x 71 CM. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 77.44

Bekijken in de winkel »


Disney racer sp universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.