Dock kit tbv apple iphone/ipod universeel  winparts

Dock kit tbv apple iphone/ipod universeel

Dock Kit passieve/actieve smartphone houder voor Apple ® iPhone 3, 3G, 3GS, 4 & iPod Touch 4 Passieve houder die eenvoudig met een stroomkabel kan worden aangesloten om er een actieve houder van te maken (stroomkabel niet inbegrepen). Uitermate geschikt voor het gebruik van navigatie software en handsfree bellen. Ook geschikt voor de meeste apparaten in beschermingshoesjes. Het handige draaimechanisme zorgt voor een perfecte kijkhoek. De draaihoek van 360 graden en de kantelhoek van 60 graden zorgen dat het beeld altijd zichtbaar is. Het speciale design van de houder voorkomt dat essentiële knoppen van het apparaat worden geblokkeerd. Compleet trillingvrij. De houder wordt met de zuignap bevestigd op het raam of op andere gladde oppervlakken. Met de extra CONECTOR adapter ook eenvoudig vast te maken op het dashboard. Toepassing: houder Toepassing: laden Montage: Zuignap apparaat: iPhone Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 56.05

Bekijken in de winkel »


Dock kit tbv apple iphone/ipod universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.