Draadloos bandendruk-indicatiesysteem met inbouwsensoren & lcd display (tpms) universeel  winparts

Draadloos bandendruk-indicatiesysteem met inbouwsensoren & lcd display (tpms) universeel

Een TPMS(Tire Pressure Monitoring System) is een bandenspanning controle systeem. Een TPMS wordt vanaf 2014 verplicht op alle nieuwe auto's die op de markt komen. De juiste bandenspanning is belangrijk voor uw veiligheid en het rijgedrag van de auto. Met een TPMS hoeft u niet langs een benzinepomp om na te kijken of de spanning nog goed is. Met deze draadloze TPMS worden de ventielen vervangen door sensoren. Op een compacte monitor die in de auto wordt geplaatst, kan worden afgelezen wat de bandenspanning en de temperatuur van de banden is. Voordelen: 1. Brandstofbesparing; de auto rijdt zuiniger met de juiste bandenspanning 2. Langere levensduur van de autobanden 3. Verkeersveiligheid 4. CO2 reductie Specificaties: 1. Groothoek LCD-scherm die real time bandenspanning en temperatuur aangeeft 2. Verstelbare sensoren, past op alle banden 3. Draadloos systeem voor een eenvoudige installatie 4. De daadwerkelijke luchtdruk (hoge / lage druk, snelle lucht lekkage) en de temperatuur wordt nauwkeurig gedetecteerd en het systeem zal waarschuwen als iets niet goed is 5. Boven-en ondergrens alarm waarde kan door de gebruiker worden ingesteld 6. Bij een bandenwissel kunnen de sensoren worden overgezet, ze zijn herbruikbaar Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 189.05

Bekijken in de winkel »


Draadloos bandendruk-indicatiesysteem met inbouwsensoren & lcd display (tpms) universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.