Eurol atf treat universeel  winparts

Eurol atf treat universeel

Verlengt de levensduur van de transmissieolieBehoudt de originele viscositeit van de ATFDraagt bij aan tegengaan van olielekkageVersoepelt schakelen van de automatische transmissieNiet geschikt voor DCF en CVT. Gebruiksaanwijzing: 1 Fles ATF Treat (500ml) is geschikt voor 8 tot 10L transmissieolie.Voeg de volledige inhoud van de verpakking toe aan het carter.ATF Treat zal geen schade veroorzaken bij lichte overdosering.Bewaar ATF Treat op een koele en droge plaats.Gebruik ATF Treat op eigen risico.Aan de genoemde waarden kunnen geen rechten worden ontleend.In gesloten verpakking is dit product maximaal 2 jaar houdbaar. Voeg de ATF Treat toe aan een warme transmissieolie en laat 5 minuten stationair draaien. Optimale mengverhouding 1: 10. Toepassing: Diesel Toepassing: Benzine functie: Cleaner Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 12.76

Bekijken in de winkel »


Eurol atf treat universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.