Eurol egr cleaner universeel  winparts

Eurol egr cleaner universeel

*1 Spuitbus EGR Cleaner (400ml) is geschikt om de EGR klep te reinigen.*Aanbevolen om bij iedere service interval te gebruiken.*EGR Cleaner zal geen schade veroorzaken bij lichte overdosering.*Bewaar EGR Cleaner op een koele en droge plaats.*Gebruik EGR Cleaner op eigen risico.*Aan de genoemde waarden kunnen geen rechten worden ontleend.*In gesloten verpakking is dit product maximaal 2 jaar houdbaar. 1. Start de motor en laat deze warm draaien2. Maak de flexibele slang van de luchtinlaat los3. Houd de motor stabiel op ongeveer 2.000RPM4. Gebruik de spray in korte intervallen (max 10s) in de flexibele slang5. Wacht na elke applicatie ±30s tot de motor stabiliseert.6. Als de motor in toeren stijgt tijdens applicatie, laat de motor stationair draaien in plaats van 2.000RPM om dieselkloppen te voorkomen.7. Herhaal stap 4 en 5 totdat de spuitbus leeg is.8. Rijd ongeveer 5 tot 10 km om de opgeloste vervuilingen te verwijderen.9. Laat de motor minstens 1 minuut stationair draaien alvorens de motor uit te zetten. functie: Cleaner Toepassing: Diesel Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 13.96

Bekijken in de winkel »


Eurol egr cleaner universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.