Eurol engine flush universeel  winparts

Eurol engine flush universeel

Eurol® Engine Flush is een additief ontwikkeld voor het reinigen van zwaar vervuilde motoren, wat de levensduur van een motor verlengt. Na het gebruik van de Engine Flush, zullen de gasrespons en de acceleratie toenemen. Een 500ml blik Eurol® Engine Flush is aanbevolen voor 3.5 tot 6.5L motorolie. Eurol® Engine Flush is aanbevolen voor gebruik bij iedere service interval, zoals beschreven in de gebruikershandleiding. Het additief kan bovenop de te verversen motorolie gebruikt worden, zonder eerst een deel af te tappen. Eurol® Engine Flush verwijdert afzettingen en lakken uit de motor zonder de afdichtingen en pakkingen aan te tasten. De verontreinigingen kunnen opgelost worden door het additief of door het oliefilter worden verwijderd uit de motorolie. Hierdoor is het aan te bevelen het oliefilter te vervangen na het gebruik van de Eurol® Engine Flush. functie: Cleaner Toepassing: Benzine Toepassing: Diesel Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 11.22

Bekijken in de winkel »


Eurol engine flush universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.