Eurol kopervet 100g universeel  winparts

Eurol kopervet 100g universeel

Smering van tap- en draadeinden, spruitstukken, wielmoeren en ovens Eurol® Copper Grease is speciaal samengesteld uit gemodificeerde klei (onsmeltbare bentone) en geselekteerde, hoogwaardige, vaste grondstoffen, zoals koper, grafiet en aluminium alsmede corrosie- en oxidatieinhibitoren. Eurol® Copper Grease is van het type Anti-Seize Assembly Compound. Het biedt duurzame bescherming tegen corrosie en tegen schadelijke chemische inwerking van buitenaf, en wordt niet door water afgespoeld. Eurol® Copper Grease wordt aanbevolen voor de smering van tap- en draadeinden, spruitstukken, batterijklemmen, wielmoeren, ovens, remblok achterkanten teneinde torderen en frictie te voorkomen. Pakkingen en draadverbindingen lossen gemakkelijk, zelfs na blootstelling aan hoge temperaturen, corrosieve media of hoge belastingen. Eurol® Copper Grease zorgt ervoor dat onregelmatigheden van het oppervlak gevuld worden, en de oppervlakken bij bijvoorbeeld het aandraaien van moeren geen metaal op metaalcontact maken. Ingesmeerde delen worden afgesloten van de atmosfeer. Inhoud: 100 gram Type: Vet Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 5.14

Bekijken in de winkel »


Eurol kopervet 100g universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.