Eurol ptfe spray 400ml universeel  winparts

Eurol ptfe spray 400ml universeel

Eurol PTFE Spray 400ML Eurol® PTFE Spray is een hoogwaardig smeermiddel op basis van PTFE en is ideaal voor het smeren van metalen en kunststof onderdelen. Het product vernevelt als olie met kruipeigenschappen en stolt in een later stadium als smeervet. Eurol® PTFE Spray is speciaal ontwikkeld om onderdelen te smeren die langdurig hoog belast zijn. De PTFE in dit product geeft een langdurige bescherming tegen wrijving en voorkomt dat er slijtage optreedt. Eurol® PTFE Spray kan ingezet worden waar contact tussen kunststof/rubber met metaal gesmeerd moet worden. Zoals bijvoorbeeld bij diverse machines, katrollen, kettingen, derailleurs, rollagers en transportbanden. Type: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 7.06

Bekijken in de winkel »


Eurol ptfe spray 400ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.