Febi tools borstelset universeel  winparts

Febi tools borstelset universeel

Messing borstelRoestvrij staal borstelKunstofborstelRemzadelkaak Ideale set, een must have voor iedereen die remmen vervangt. Naast de staal borstels is er ook een kunstofborstel in begrepen. Deze is erg handig bij het verwijderen van groene aanslag bij raamrubbers e.d. Probleem: Vaak gebeurt het dat bij het monteren van schijfremmen smalle goten moet worden schoongemaakt. Meestal is dan een stalen borstel niet smal genoeg om het vuil en de roest effectief te verwijderen. (zie foto 1 en 2) Bovendien is niet altijd de juiste borstel voor het te behandelen materiaal beschikbaar (bijv. bij kunststofstekkers of geleiderails). Oplossing: Febi heeft voor vele toepassingen de passende borstel. Zowel voor zeer smalle goten als voor diverse materialen is steeds één van de borstels geschikt : in staal, in messing of in kunststof. Een bijkomende hulp is de remzadelhaak, die in de set zit. Daarmee kan de monteur de remzadel zo vastmaken dat er geen trekspanning op de remslang uitgeoefend wordt. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 18.47

Bekijken in de winkel »


Febi tools borstelset universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.