Firestone winterhawk 3 195/55 r16 87t universeel  winparts

Firestone winterhawk 3 195/55 r16 87t universeel

Firestone, de meest innovatieve bandenproducent ter wereld. De uitvinder van de eerste lagedrukballonband is al sinds 1900 actief en produceert Ultra High Performance banden voor zowel de personenwagen markt, als voor verschillende industriële toepassingen. Zo is de personenwagen band Roadhawk als klassa "A" band voor nat wegdek getest en is de Multihawk bijvoorbeeld een van de meest stille banden in de markt zonder in te leveren op rijeigenschappen. Firestone banden leveren bogengemiddelde prestaties wanneer de band bijna aan het einde van de levensduur is. Hierdoor kun je op Firestone vertrouwen voor de volledige levensloop van de band. Breedte: 195 Hoogte: 55 Inch velgen: 16 Snelheidsindex: T (max 190 km/h) Draagvermogen (per band): 87 (max 545 kg) Energielabel: E Grip label: C Geluidsproductie dB: 72 Wieldiameter: 16 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 71.76

Bekijken in de winkel »


Firestone winterhawk 3 195/55 r16 87t universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.