Fulda eco control 155/80 r13 79t universeel  winparts

Fulda eco control 155/80 r13 79t universeel

Fulda maakt al meer dan 100 jaar banden en is een zeer populair merk in Duitsland. Tegenwoordig worden Fulda banden als zusteronderneming van de Goodyear groep geproduceerd. Fulda banden worden ontworpen met speciaal profiel die het contact met de weg vergroten, zodat de wegligging van voertuigen verbetert en de band minder werkt bij extreme remacties. Hierdoor verminderd de remafstand en vergroot de veiligheid. Fulda onderscheid zich door de uitgebreide testen die vooraf gaaf aan het introduceren van een nieuwe band. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een zeer goed presterende en veilige band in alle omstandigheden. Breedte: 155 Hoogte: 80 Inch velgen: 13 Snelheidsindex: T (max 190 km/h) Draagvermogen (per band): 79 (max 437 kg) Bandensoort: zomer Energielabel: F Grip label: C Geluidsproductie dB: 65 Wieldiameter: 13 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 36.08

Bekijken in de winkel »


Fulda eco control 155/80 r13 79t universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.