Handschoen voor licht werk, goede grip - maat 9/xl universeel  winparts

Handschoen voor licht werk, goede grip - maat 9/xl universeel

Een lichte, elastische, pluisarme handschoen, bestand tegen vervorming en behoudt langer zijn vorm. Optimale en duurzame grip zelfs in contact met gladde oppervlakken. Ademende handrug om zweten te verminderen. Vet is gemakkelijk van het oppervlak te verwijderen. Minimale allergierisico's. Ontworpen om gemakkelijk te kunnen bewegen en langdurig te dragen. Geen irritatie door naden die in contact komen met de huid. Minder snel vuil wordende kleur. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 8.29

Bekijken in de winkel »


Handschoen voor licht werk, goede grip - maat 9/xl universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.