Hankook k425 195/65 r15 91h universeel  winparts

Hankook k425 195/65 r15 91h universeel

Bij Hankook is het de bedoeling om, vanaf het moment dat de bestuurder de motor start, een veiliger, plezieriger en comfortabelere rijervaring mogelijk te maken. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra op vijf strategische locaties in de wereld, ontwerpt Hankook de meest optimale banden voor het rijden op de weg, met specifieke eigenschappen voor de bestuurders in ieder land. Om tegemoet te komen aan een wereldwijde bescherming van het milieu, heeft Hankook milieuvriendelijke producten met maximale efficiency ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste normen en een ultieme rijervaring garanderen. Breedte: 195 Hoogte: 65 Inch velgen: 15 Snelheidsindex: H (max 210 km/h) Draagvermogen (per band): 91 (max 615 kg) Bandensoort: zomer Energielabel: C Grip label: C Geluidsproductie dB: 71 Wieldiameter: 15 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 49.82

Bekijken in de winkel »


Hankook k425 195/65 r15 91h universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.