Hapro cronos aero 2 wingbar citroen c4 aircross  winparts

Hapro cronos aero 2 wingbar citroen c4 aircross

Hapro Cronos Aero 1 Wingbar luxe aluminium drager aerodynamisch design100 kg laadvermogen2.5 kg eigen gewichtafsluitbaar met slotvoor gemonteerdgereedschap geïntegreerd5 jaar garantie Nieuw in het assortiment is de de Cronos Aero: De nieuwe Hapro Cronos Aero dakdrager is een slim dakdragersysteem met zeer uitgebreide applicatiemogelijkheden. Gebaseerd op vliegtuigtechnologie is deze dakdrager ontworpen om door de wind te snijden. Het aerodynamische design verlaagt de luchtweerstand en minimaliseert zowel windgeruis als brandstofverbruik. Bovendien is de Hapro Cronos Aero over de gehele lengte voorzien van een T-profiel met rubberen spoiler die ervoor zorgt dat de luchtstroom over de drager geleid wordt. Dit vermindert de geluidsontwikkeling, zelfs wanneer het T-profiel geopend is! Lengte stang: 1250mm Kleur: Zilver Hoogte stang: 31mm Afsluiting: Met slot Max. belading: 100 kg Breedte stang: 74mm Garantie: 5 jaar Materiaal: Aluminium o.a. geschikt voor CITROEN C4 AIRCROSS.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 169.00

Bekijken in de winkel »


Hapro cronos aero 2 wingbar citroen c4 aircross koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.