Hapro dakkoffer hoes 225 cm xxl 29778 universeel  winparts

Hapro dakkoffer hoes 225 cm xxl 29778 universeel

Hapro dakkoffer hoes maat XXL bescherming van dakkofferhandig elastiek onderzijdeuitwasbaar tot 30 gradenmaat L tot 225 cmook icm andere merkenhoud u dakkoffer als nieuw De Hapro dakkoffer beschermhoes zorgt ervoor dat u uw dakkoffer tijdens de opslagperiode beschermd wordt tegen eventuele beschadigingen, krassen, stof en vuil.  De hoes kan ook worden gebruikt in combinatie met een ander merk, mits niet langer dan 225 cm dakkoffer lengte. Met deze zachte katoenen hoes beschermt u uw dakkoffer tegen stof en vuil maar bovenal tegen krassen De hoes is voorzien van een elastiek zodat deze altijd aansluit  op de koffer. De hoes is licht, flexibel en werkt krasvrij. Mocht de hoes vies of stoffig zijn, dan kunt u deze gewoon op 30 graden in de wasmachine uitwassen. De dakkofferhoes van Hapro is geschikt voor alle merken dakkoffers met een lengte van maximaal 195 centimeter. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 34.95

Bekijken in de winkel »


Hapro dakkoffer hoes 225 cm xxl 29778 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.