Hapro dakkoffer tassenset universeel  winparts

Hapro dakkoffer tassenset universeel

Hapro dakkoffer tassenset van 4 Speciaal vervaardigd door Hapro.Alle ruimte wordt benut3 tassen, 1 neustas ook te gebruiken als weekendtasStevige handvaten.Duurzaam Nylon stof.Rits afsluitbaar door middel van een hangslot. De Ideale dakkoffer tassenset voor uw Hapro dakkoffer.(ook i.c.m. met andere merken) Speciale neustas: deze tas is speciaal ontwikkeld voor in de neus van de dakkoffer, zodat alle ruimte in de dakkoffer benut word. De tassen zijn van een duurzaam nylon gemaakt, hierdoor is deze flexibeler en gemakkelijker op te bergen. De tassen zijn voorzien van noppen aan de onderzijde, ter bescherming van de dakkoffer. Hoogte: 28 cm. Hoogte: 28 cm voor, 14 cm achter. Inhoud: 64 Liter. Inhoud: 60 Liter. Aantal: 1 Aantal: 3 Breedte: 63 cm. Lengte: 34 cm. Lengte: 45 cm. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 129.00

Bekijken in de winkel »


Hapro dakkoffer tassenset universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.