Inspectiecamera universeel  winparts

Inspectiecamera universeel

Camera heeft een doorsnede van 14mm en heeft 4 dimbare LED's. Buigbare arm van ongeveer 52cm. De camera heeft een 180cm lang snoer, waaraan een USB2.0 aansluiting zit. Het is mogelijk om te filmen en foto's te maken. De camera filmt met een kijkhoek van 56°. De camera heeft een hoge resolutie 'Color 1/6 VGA CMOS Image Sensor' (640x480). Automatisch wit balans aanpassen. Automatische kleuren compensatie. Camera en buigbare arm zijn IP67, waterdicht. Geleverd met kleine haak en magneetje, voor het oppakken van kleine materialen. 'Plug and play' voor Windows en MAC OS. Installatie CD meegeleverd voor Windows 7, 8 en Vista. Toepassing: Inspectiecamera Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 59.50

Bekijken in de winkel »


Inspectiecamera universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.